Hr En
Naslovna  >  Vijesti  >  Najava: oblici učenja na radnome mjestu u RH – analiza stanja, izazovi i preporuke

Najava: oblici učenja na radnome mjestu u RH – analiza stanja, izazovi i preporuke

Zagreb, 4. travnja 2017.g. – Međunarodna konferencija pod nazivom „Oblici učenja na radnome mjestu za učenike srednjega strukovnog obrazovanja u RH – analiza stanja, izazovi i preporuke“ će se održati 4. travnja u Zagrebu, u Kongresnom centru Forum.
 
Cilj je tijekom konferencije raspraviti o mogućnostima i prednostima u vezi s učenjem temeljenim na radu, okupljanjem predstavnika iz poslovnog sektora, strukovnih škola i tijela državne uprave. Na konferenciji će se pokušati utvrditi i kako pružiti potporu tvrtkama u provođenju učenja koje se temelji na radu.
 
Ovo je prva konferencija projekta „Cap4App-Jačanje kapaciteta komore i partnera za pomoć malim i srednjim poduzećima za uključivanje u naukovanje“, koji se održava u sklopu Erasmus + programa Europske Unije.
 
Nositelj projekta je Hrvatska gospodarska komora, a partneri su Austrijska gospodarska komora, Sveučilište u Zadru, Obrtnička komora Zagreb, Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe i Hrvatski zavod za zapošljavanje.
 
Na konferenciji će biti predstavljeno izvješće Analiza postojećeg stanja i shema naukovanja u Hrvatskoj i rezultati istraživanja provedenog u prvoj fazi projekta.
 
Zainteresirani za sudjelovanje na konferenciji mogu se prijaviti ovdje.
 
Krajnji rok za prijavu je 31. ožujka, a program konferencije dostupan je ovdje.
SEECEL operativni jezik je engleski. Ovdje možete pročitati sažetak sadržaja na hrvatskom jeziku.
Print page
Show Desktop view