Hr En
SEECEL u brojkama
Radionica za savjetnike za naukovanje Radionica za savjetnike za naukovanje Zagreb, 4. - 5. prosinca. 2017. - u sklopu projekta Cap4App u prostorijama Hrvatske gospodarske komore održana je radionica za savjetnike za naukovanje.

Sudionicima radionice predstavljen je cjelokupni sustav srednjeg strukovnog obrazovanja s naglaskom na organizaciju učenja temeljenog na radu, s ciljem edukacije i osposobljavanja savjetnika za rad s poduzećima i školama u provedbi učenja temeljenog na radu kod poslodavca. 
EU nagrada za žene inovatorice 2018 EU nagrada za žene inovatorice 2018 Europska komisija je 5. rujna 2017.g. objavila natječaj za EU nagradu za žene inovatorice 2018 s rokom prijave do 15. studenog 2017.g.

Za više informacija posjetite službenu stranicu
natječaja.
 
WBAF take invest summit 2018 WBAF take invest summit 2018 U danima od 19. - 20. veljače 2018.g. u Istanbulu će se okupiti poslovni anđeli na godišnjoj konferenciji pod nazivom "World Business Angels Investment Forum" s ciljem kreiranja novih poslovnih prilika za poduzetnike kroz različite pristupe financiranja.

 
SEECP Dubrovnik Summit Deklaracija SEECP Dubrovnik Summit Deklaracija Dubrovnik, 30. lipnja 2017.g. – Dubrovnik Forum 2017 je okupio zemlje sudionice Procesa suradnje u jugoistočnoj Europi (SEECP) na kojem je usvojena završna deklaracija summita.
Svjetski dan izbjeglica 2017 Svjetski dan izbjeglica 2017 Svjetski dan izbjeglica obilježava se diljem svijeta 20. lipnja, a Hrvatski Crveni križ (HCK) i UNHCR, Agencija UN-a za izbjeglice, pripremaju niz događanja tijekom ovoga tjedna kojima će se obilježiti taj važan dan i u Hrvatskoj.
Cap4App studijsko putovanje Cap4App studijsko putovanje  
 
Prema poduzetničkom društvu kroz cjeloživotno učenje:

Show Desktop view