Hr En
SEECEL u brojkama
Tjedan Europe 2018 Tjedan Europe 2018 Zagreb, 8. svibnja 2018. - svake godine Predstavništvo Europske komisije u Hrvatskoj obilježava Dan Europe, 9. svibnja, u znak sjećanja na govor Roberta Schumana, tadašnjeg francuskog ministra vanjskih poslova u Francuskoj tijekom kojeg je predstavio danas prihvaćenu viziju europskog jedinstva.
Promocija dualnog obrazovanja Promocija dualnog obrazovanja Zagreb, 8. ožujka 2018.g. – održana je konferencija u organizaciji Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore kao dio Komorinog projekta poticanja dualnog modela strukovnog obrazovanja s ciljem predstavljanja osposobljavanja za mentore.

Okupilo se preko 50 sudionika, među ostalim predstavnici tvrtki, strukovnih škola, ministarstava i agencija. Konferenciji je prisustvovao i pomoćnik ministrice znanosti i obrazovanja Vlado Prskalo.

 
Korisnički priručnik za EU kompetencijski okvir Korisnički priručnik za EU kompetencijski okvir Brussels, 4. ožujka 2018.g. – Europska komisija je objavila korisnički priručnik za EU kompetencijski okvir pod nazivom: EntreComp into Action: get inspired, make it happen.
 
Vodič služi individualcima i organizacijama koji žele istraživati zašto, kada i kako se koristi EntreComp, EU kompetencijski okvir.  
Prvi Europski summit o obrazovanju Prvi Europski summit o obrazovanju Brussels, 25. siječnja 2018.g. – Prvi Europski summit o obrazovanju će se održati u organizaciji Tibora Navracsicsa, povjerenika uprave za obrazovanje, kulturu, mlade i sport.
Preporuke o ključnim kompetencijama za cjeloživotno učenje Preporuke o ključnim kompetencijama za cjeloživotno učenje Brussels, 17. siječnja 2018. – Europska komisija je objavila Preporuke o ključnim kompetencijama za cjeloživotno učenje s pripadajućim aneksom.
Bugarska za vrijeme predsjedavanja EU-om stavlja naglasak na vještine Bugarska za vrijeme predsjedavanja EU-om stavlja naglasak na vještine Brussels, 1. siječnja 2018.g. - Bugarska je preuzela šestomjesečno predsjedanje EU-om tijekom kojeg će pokušati fokus svog programa staviti i na digitalnu ekonomiju i vještine za budućnost, između ostalog.
 
Prema poduzetničkom društvu kroz cjeloživotno učenje:

Show Desktop view