Hr En
SEECEL u brojkama
Prvi sastanak projekta ACT IN TIME Prvi sastanak projekta ACT IN TIME Reggio Emilia, 17—19. siječnja 2017.g. - Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (SEECEL) je sudjelovao na prvom sastanku projektnog tima na kojem je predstavljen projekt ACT IN TIME s ciljem uključivanja i integracije migranata u tržište rada EU.
Blagdanska čestitka Blagdanska čestitka Sretne blagdane i uspješnu novu godinu želi Vam SEECEL tim!
Sastanak SBA koordinatora Sastanak SBA koordinatora Pariz, 16. prosinca 2016. - Nakon uspješnog starta u proljeće, Organizacija za ekonomsku suradnju i razvoj (OECD) je započla novi ciklus SBA procjene na temelju SME Indeksa politika za zapadni Balkan i Tursku, stoga je Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (SEECEL) sudjelovao na sastanku.
Mladi i poduzetništvo - Izgradnja partnerstva Mladi i poduzetništvo - Izgradnja partnerstva Brisel, 14. prosinca 2016. - Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe je sudjelovao na međunarodnom seminaru pod nazivom 'Mladi i poduzetništvo – Izgradnja partnerstva', u organizaciji Europske komisije, Glavne uprave za obrazovanje i kulturu.
Nacionalno partnerstvo za učenje za poduzetništvo Nacionalno partnerstvo za učenje za poduzetništvo Podgorica, 7. Prosinca, 2016. - Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe je bio pozvan da kao govornik sudjeluje na međunarodnoj konferenciji 'Nacionalno partnerstvo za učenje za poduzetništvo', u organizaciji Ministarstva gospodarstva i Privredne komore Crne Gore. Događanje je organizirano u sklopu Europskog tjedna strukovnog obrazovanja 2016.
Ocjenjivanje i implementacija Zakona o Malom i srednjem poduzetništvu za Tursku u 2016. Ocjenjivanje i implementacija Zakona o Malom i srednjem poduzetništvu za Tursku u 2016. Ankara, 6. prosinca 2016. - Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (SEECEL) je sudjelovao u ocjenjivanju i implementaciji Zakona o Malom i srednjem poduzetništvu za Tursku u 2016. Domaćin događanja je bila Organizacija za ekonomsku suradnju i razvoj (OECD), a prisustvovali su i predstavnici Europske komisije, Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD), uz nacionalne ulagače, predstavnike Vlade, poslovnog sektora, građanstva i medija.
 
Prema poduzetničkom društvu kroz cjeloživotno učenje:

Show Desktop view