Hr En
SEECEL u brojkama
Prvi Europski summit o obrazovanju Prvi Europski summit o obrazovanju Brussels, 25. siječnja 2018.g. – Prvi Europski summit o obrazovanju će se održati u organizaciji Tibora Navracsicsa, povjerenika uprave za obrazovanje, kulturu, mlade i sport.
Preporuke o ključnim kompetencijama za cjeloživotno učenje Preporuke o ključnim kompetencijama za cjeloživotno učenje Brussels, 17. siječnja 2018. – Europska komisija je objavila Preporuke o ključnim kompetencijama za cjeloživotno učenje s pripadajućim aneksom.
Bugarska za vrijeme predsjedavanja EU-om stavlja naglasak na vještine Bugarska za vrijeme predsjedavanja EU-om stavlja naglasak na vještine Brussels, 1. siječnja 2018.g. - Bugarska je preuzela šestomjesečno predsjedanje EU-om tijekom kojeg će pokušati fokus svog programa staviti i na digitalnu ekonomiju i vještine za budućnost, između ostalog.
Blagdanska čestitka Blagdanska čestitka Sretne blagdane i uspješnu novu godinu želi Vam SEECEL tim!
Radionica za savjetnike za naukovanje Radionica za savjetnike za naukovanje Zagreb, 4. - 5. prosinca. 2017. - u sklopu projekta Cap4App u prostorijama Hrvatske gospodarske komore održana je radionica za savjetnike za naukovanje.

Sudionicima radionice predstavljen je cjelokupni sustav srednjeg strukovnog obrazovanja s naglaskom na organizaciju učenja temeljenog na radu, s ciljem edukacije i osposobljavanja savjetnika za rad s poduzećima i školama u provedbi učenja temeljenog na radu kod poslodavca. 
EU nagrada za žene inovatorice 2018 EU nagrada za žene inovatorice 2018 Europska komisija je 5. rujna 2017.g. objavila natječaj za EU nagradu za žene inovatorice 2018 s rokom prijave do 15. studenog 2017.g.

Za više informacija posjetite službenu stranicu
natječaja.
 
 
Prema poduzetničkom društvu kroz cjeloživotno učenje:

Show Desktop view