Hr En
Naslovna  >  Vijesti  >  Sastanak SBA koordinatora

Sastanak SBA koordinatora

Pariz, 16. prosinca 2016. - Nakon uspješnog starta u proljeće, Organizacija za ekonomsku suradnju i razvoj (OECD) je započla novi ciklus SBA procjene na temelju SME Indeksa politika za zapadni Balkan i Tursku, stoga je Regionalni centar za razvoj poduzetničkih kompetencija za zemlje jugoistočne Europe (SEECEL) sudjelovao na sastanku.

Sastanak je okupio uvažene goste i SBA koordinatore. Isto tako, moramo spomenuti predstavnike Europske komisije (EC), Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD), Europske zaklade za stručnu izobrazbu (ETF),  Organizacije za ekonomsku suradnju i razvoj (OECD) te ostale relevantne eksperte i predstavnike.

Glavni ciljevi sastanka bili su predstavljanje novoog ciklusa, koji sadrži neke nove elemente te uključivanje u politički dijalog o ključnoj temi koja se opetovano razvijala tijekom zadnjeg ciklusa: pristup financijama za mala i srednja poduzeća, osobito ne-bankarski način financiranja, o čemu su sudionici razmjenjivali iskustva i najbolje prakse.

Predstavnici SEECEL-a su bili Efka Heder, ravnateljica, Maja Ljubić, pomoćnica ravnateljice, Thomas Farnell, stručnjak za učenje za poduzetništvo i Stjepan Srhoj, službenik za programe i vezu. 
SEECEL operativni jezik je engleski. Ovdje možete pročitati sažetak sadržaja na hrvatskom jeziku.
Print page
Show Desktop view